Firma: DENKİM KİMYA
Yıllar: 2014 · 2020 · 2024 · 2025
Gazi Soğutma Sistemleri A.Ş. olarak, DENKİM Kimya firması için ürettiğimiz ALFA-4S-225 model hava soğutmalı chiller cihazının kurulumu ve devreye alınması başarıyla tamamlanmıştır.
Daha önce de;
2014 yılında DELTA-2R-225,
2020 yılında DELTA-2R-225,
2024 yılında ALFA-2S-225
model chiller cihazlarının kurulumları gerçekleştirilmiştir.
2025 yılı itibarıyla ALFA serisi ile iş birliğimiz başarıyla devam etmektedir.
Cihazlarımız; endüstriyel üretim süreçlerinde ihtiyaç duyulan kararlı ve güvenilir soğutma performansını sağlamak üzere geliştirilmiş olup, yüksek enerji verimliliği, dayanıklı gövde yapısı ve düşük bakım ihtiyacı ile öne çıkmaktadır.
Dış ortam koşullarına uygun tasarımı, kullanıcı dostu kontrol paneli ve güçlü performansı sayesinde işletmelere uzun vadeli ve güvenilir bir çözüm sunmaktadır.
Kurulum ve devreye alma süreçleri, alanında uzman teknik ekibimiz tarafından titizlikle yürütülmüş; gerekli tüm testler başarıyla tamamlanmış ve cihazlar tam kapasiteyle çalışmaya hazır hale getirilmiştir.
Bu projeyi referanslarımız arasına eklemekten memnuniyet duyuyor; teknik detaylar ve yeni talepleriniz için bizimle iletişime geçmenizi bekliyoruz.